Jag heter Niklas Österlund och bor i Sävar. Jag äger företaget Österlunds Skogs- och Trädgårdstjänst. Är utbildad inom skogsbruk, förarbevis för hjullastare och har motorsågskörkortet A, B, C, D.

Vi på Österlunds arbetar mest inom Umeå kommun men även i kranskommunerna. I huvudsak utför vi trädfällning och stubbfräsning men vi tar även på oss andra skogsskötselsåtgärder som manuell gallring och röjning. Vi har en hjullastare med skogsvagn och även en fyrhjuling med skogsvagn som jag använder till ris och virkestransporter. Om du vill ha hjälp med något annat som går att göra med dessa maskiner så hjälper vi givetvis er med detta. Vi producerar egen ved på storsäck som vi säljer till privatpersoner och vintertid ägnar vi oss åt snöröjning till privatpersoner och även skidspårspreparering till Umeå kommun.

Vi har många kontakter i skogs- och maskinvärlden och därför kan vi ta större jobb. Vi anlitar tredjepart för hjälp med ristransporter. Hos oss får du en helhetslösning med hög kvalitet. Vi kan fälla trädet, köra bort allt ris och virke, fräsa stubben, köra bort spånet och fylla med jord och gräsfrön.

Bilder från vår verksamhet hittar du här!


Bildgalleriet

Bildgalleriet

Österlunds Skogs- & Trädgårdstjänst 2019. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.
Drivs av Wigu Hosting. Denna hemsida är skyddad under upphovsrättslagen.